Ungdomsläger

Vill du ha roligt och prova på något nytt? Kom ut på landet i sommar!

 

Tjejläger 7-13 augusti

Ett veckoläger för tjejer i åldern 13 -15 år. Ha roligt och slappa på landet samtidigt som du lär dig att hantera utmaningar och se dom som möjligheter att växa och upptäcka Dig Själv!

Veckan innefattar många aktiviteter med möjligheter till dans och sång, målning, drama, yoga och ridning.

Ankomst på måndagen senast kl. 12:00 och avslutning söndagen kl. 15:00

 

Lägret hålls på vackra Björkmuren i Järbo

Björkmuren är en kommunägd gård som ligger i vacker natur väster om Järbo. Under sommarmånaderna håller Naturhjältarnas 4H-klubb hästar, får, kycklingar, kaniner och griskultingar på gården och anordnar sommarläger.

Boende sker i sovsal på övervåningen. I källaren finns dusch och bastu. Gården är omringad av ett gräsområde som är idealiskt för sommaräventyr för alla åldrar och ligger i kanten av en fantastisk skog med stigar, grusvägar och västerhällarnas topp.

 

Anmälan

Hej!   Vad roligt att du vill vara med! Skicka en e-post till naturhjaltarna@4H.se med ditt namn, personnummer, adress och telefonnummer. Vi vill också veta om ni har några allergier eller är överkänslig mot någon mat.

Vi vill även veta Ditt svar på frågorna nedan! Kopiera in dem i e-posten och svara där. Tack så mycket!

Om får en av platserna på lägret så kommer du att få ett välkomstbrev i början av juli. Vi ser så fram emot att få träffa Dig!

 

1) Varför vill du vara med på lägret?

2) Vad har du för förväntningar på lägret?

3) Vilka andra sommarplaner har du?

 

Kontakta oss

Arrangörer:

Naturhjältarnas 4H-klubb

naturhjaltarna@4H.se

Petra Smyth tel. 076 100 24 68

Mahima Lindroth tel. 070 424 84 19

 

Om oss

Vi som leder är:

Petra Smyth - ordförande och ledare i 4H-föreningen. Utbildad inom kommunikation, ledarskap, Tai Chi och Qi Gong. Inspirerad av den helande kontakten med djur.

Mahima Lindroth - egen företagare inom personlig och andlig utveckling sedan 2001, Yogainstruktör, handledare på ledarskapsutbildning i helande ledarskap. Inspirerad av intuitiv musik och sång.

Petronella Sjöö - levnadskonstnär som lagar hälsosam fantastisk mat. Inspiraras av att måla, sjunga och vara med fokus i stunden som är.

 

Till Vårdnadshavare

Hej vårdnadshavare!

Visst är det fantastiskt att er flicka vill gå på läger!

Vår intention är att skapa en upplevelsebaserad vecka som främjar medvetenhet om tjejerna själva och sin omvärld.

Vi vill ge en möjlighet att se denna utmanande tid då de går från flicka till ung kvinna som ett naturlig växande in i att skapa och hitta sin egen identitet och självständighet. Att lita till sig själv och förstå att de har tolkningsfriheten.

I vacker lugn miljö värnar vi om vår naturliga kontakt med djur, omgivning och god hälsosam mat.

Vi är inspirerade av Cirkeln - den allomfattande - alla får vara med och alla har lika värde!

Maten som serveras är omsorgsfullt och kreativt hemlagad och i största möjliga mån ekologisk, närproducerad och lagad från grunden.

Det är bra om tjejen själv anmäler sig och svarar på de frågor vi lagt ut. Före lägrets start ska deltagande fått ett välkomstbrev via e-post.

Medlemskap i Naturhjältarnas 4H-klubb krävs och barnet är då försäkrade genom 4H Riks.

Kostnaden för lägret är ännu inte fastställd men kommer bli högst 700 kr. Vår avsikt är att med mer bidrag få ned den till att bli kostnadsfri.

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.